Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Witam, Otwieramy rekrutację na administratora na Teamspeak3 Oxylon.pl
Rekrutacja otwarta od dnia 20-07-2016r do dnia xx-xx-2016r
- Jeżeli myślisz że podołasz przeczytaj wymagania
> wymagamy od takiego administratora poświęcenia troszkę czasu na teamspeak3 , nie chodzi nam aby byc na teamspeak3 24/7 bo to nie możliwe wiemy że kazy ma własne życie osobiste sprawy ale wymagamy aby taki admin gdy juz jest online na teamspeak3 sprawdzał od czasu do czasu czy nikt nie potrzebuje pomocy .
> wymagamy aby admin był pomocny
> wymagamy aby administrator serwera Oxylon.pl nie był wulgarny
> wymagamy od adminów szczerości
> administrator nie może być po niczyjej stronie
> wymagamy aby administrator miał 15+ lat ( oczywiście są wyjątki )
> wymagamy aby administrator przebywał na TeamSpeak3 Oxylon.pl
> Uwaga: jeżeli dana osoba będzie się starała tylko aby dostać range a gdy juz taka osoba dostanie range i przestanie przebywać na teamspeak3 lub będzie zaniedbywać swoje obowiązki ranga zostanie mu odebrana ! Bez wyjątku ! ! ! !
> WYMAGAMY znajomości regulaminu !.
> administrator nie może banować bez powodu ! ( Wszystko jest w regulaminie serwerowym ! )
> Sprawny Mikrofon .
> Wymagamy odpowiedzialności
- Jeżeli spełniasz nasze wymagania przeczytaj jeszcze obowiązki administratora ^^
> na to stanowisko , obowiązkiem administratora jest pilnowanie dyżurki TeamSpeak3
> pomagania jeżeli ktoś potrzebuje owej pomocy jeżeli taki admin nie umie pomóc odsyła daną osobę do innej rangi np . Query lub Root
> jeżeli osoba potrzebuje kanał prywatny admin musi umieć zrobic taki kanał (obowiązek )
> admin musi umieć nadawać rangi serwerowe
- Jeżeli umiesz to wszystko to proszę wzór podania i podanie napisz pod tym postem
> Imię :
> Nick na teamspeak3 :
> Wiek :
> Od kiedy jesteś na naszym TeamSpeak3 ( chodzi o datę pierwszego logowania może być data zbliżeniowa ) :
> Skala obsługi teamspeak3 od 1 do 10 :
> W kilku zdaniach dlaczego akurat ciebie mamy wybrać ? :
> W jakich godzinach jestes na teamspeak3 ? :
> Mutacja [TAK]/[NIE] :
> W kilku zdaniach coś o sobie :
- cały wzór należy skopiować , wkleić pod tym postem uzupełnić i wysłać
mam nadzieje że szybko znajdziemy potrzebną nam osobę i wszystkim życzę powodzenia ! .
Główny Admin Oxylon.pl Zapraszam wszystkich do nas
> Imię :Daniel
> Nick na teamspeak3 :CharaktereK
> Wiek :16
> Od kiedy jesteś na naszym TeamSpeak3 ( chodzi o datę pierwszego logowania może być data zbliżeniowa ) :> Jesteś z nami od: 2016-01-12 19:29:54
> Skala obsługi teamspeak3 od 1 do 10 :9
> W kilku zdaniach dlaczego akurat ciebie mamy wybrać ? :Juz często pisze podanie na admina i juz wiele godzin przegrałem na Oxylon.pl lubie pomagac
i od kiedy pamiętam to staram sie o admina miałem wiele swoich serverów TS ale takiego jak ten to jeszcze nie widziałem :P
> W jakich godzinach jestes na teamspeak3 ? :Kiedy moge i prawie zawsze np.dzis siedze 10 h (Online since:10 godz. 18 min. 18 sek.)
> Mutacja [TAK]/[NIE] :TAK
> W kilku zdaniach coś o sobie :Jestę Rudy Lubie grac w gry uczę sie doskonalac obsługę TS'a .Często nie ma co robic to szukam ekipy do grania.
> Imię : Krystian
> Nick na teamspeak3 : Kitan
> Wiek : 16
> Od kiedy jesteś na naszym TeamSpeak3 ( chodzi o datę pierwszego logowania może być data zbliżeniowa ) :2015-10-17 13:30:32
> Skala obsługi teamspeak3 od 1 do 10 : 9
> W kilku zdaniach dlaczego akurat ciebie mamy wybrać ? : bo tak :v
> W jakich godzinach jestes na teamspeak3 ? : aktualnie pracuje i nie mam zbyt dużo czasu ale zawsze się coś znajdzie
> Mutacja [TAK]/[NIE] : Tak
> W kilku zdaniach coś o sobie : jestem Krystian i lubię grać w gry komputerowe i czasami zagrać w piłkę
> Imię : Damian
> Nick na teamspeak3 : Szymik lub SzymikThePoland
> Wiek : 13 niedługo 14
> Od kiedy jesteś na naszym TeamSpeak3 ( Jestem od niedawna) :
> Skala obsługi teamspeak3 od 1 do 10 : 6/10
> W kilku zdaniach dlaczego akurat ciebie mamy wybrać ? : Po prostu uważam ale nie wiem czy inni tak uważają jestem ogarnięty miałem już własny serwer było na nim z 20 osób wiec ogarnąłem komendy wszystkie które miałem. Jak nie dostane się na admina to mam nadzieję że pasuje na moderatora. Wracając jestem miły, zero wulgaryzmów chyba że jedyne słowo to zajebiaszczo. Umiałbym pomagać wszystkim graczom na serwerze bym mógł z niego nagrywać jakąś serię np. Dzień z życia Admina lub Moda. Uważam że jestem ogar I liczę na wyjątek wiekowy.
> W jakich godzinach jestes na teamspeak3 ? : żależy kiedy od poniedziałku do piątku czasami nawet od 10- do 18 w niedziele nie ma mnie wogole
> Mutacja [TAK]/[NIE] : Przechodzę bynajmniej ja tak uważam
> W kilku zdaniach coś o sobie : Jestem sportowcem,znam dużo a nawet bardzo dużo pluginów no jestem bardzo miły
na serwerze mógłbym siedzieć tak jak na tsie może dłużej, jestem tak jagby młodym informatykiem, umiem np. pisać skrypt na /pomoc i inne rzeczy. Narazie jak będę proszony na tsa to nie będę bo jestem na wakacjach do 28 lipca będę Już w domu pewnie na 1 sierpnia
Ostatnio edytowany przez SzykikThePoland (2016-07-22 11:49:03)
> Nick na teamspeak3 : Szymik lub SzymikThePoland
> Wiek : 13 niedługo 14
> Od kiedy jesteś na naszym TeamSpeak3 ( Jestem od niedawna) :
> Skala obsługi teamspeak3 od 1 do 10 : 6/10
> W kilku zdaniach dlaczego akurat ciebie mamy wybrać ? : Po prostu uważam ale nie wiem czy inni tak uważają jestem ogarnięty miałem już własny serwer było na nim z 20 osób wiec ogarnąłem komendy wszystkie które miałem. Jak nie dostane się na admina to mam nadzieję że pasuje na moderatora. Wracając jestem miły, zero wulgaryzmów chyba że jedyne słowo to zajebiaszczo. Umiałbym pomagać wszystkim graczom na serwerze bym mógł z niego nagrywać jakąś serię np. Dzień z życia Admina lub Moda. Uważam że jestem ogar I liczę na wyjątek wiekowy.
> W jakich godzinach jestes na teamspeak3 ? : żależy kiedy od poniedziałku do piątku czasami nawet od 10- do 18 w niedziele nie ma mnie wogole
> Mutacja [TAK]/[NIE] : Przechodzę bynajmniej ja tak uważam
> W kilku zdaniach coś o sobie : Jestem sportowcem,znam dużo a nawet bardzo dużo pluginów no jestem bardzo miły
na serwerze mógłbym siedzieć tak jak na tsie może dłużej, jestem tak jagby młodym informatykiem, umiem np. pisać skrypt na /pomoc i inne rzeczy. Narazie jak będę proszony na tsa to nie będę bo jestem na wakacjach do 28 lipca będę Już w domu pewnie na 1 sierpnia
ALE TO JEST PODANIE NA ADMINA TEAMSPEAK 3
> Imię : Maciek
> Nick na teamspeak3 : Matti
> Wiek : pod koniec sierpnia mam 17 urodziny
> Od kiedy jesteś na naszym TeamSpeak3 ( chodzi o datę pierwszego logowania może być data zbliżeniowa ) :Jestem z nami od: 2015-10-24 21:31:10
> Skala obsługi teamspeak3 od 1 do 10 : między 8 a 9
> W kilku zdaniach dlaczego akurat ciebie mamy wybrać ? : posiadałem kiedyś serwer teamspeak który stał prawie przez pół roku a także byłem technikiem na innych serwerach u znajomych
> W jakich godzinach jestes na teamspeak3 ? : w wakacjach od 10/9 nawet do 2/3 w nocy zależnie czy mam z kim grać
> Mutacja [TAK]/[NIE] :tak przeszedłem ją z jakieś 3/4 lata temu
> W kilku zdaniach coś o sobie : uczęszczam do technikum informatycznego co nieco umiem programować w języku lua i mc++. Mam dziewczynę. Wolny czas staram się spędzać w miarę aktywnie czy to wyjściu na boisko pograć w piłkę czy jakieś imprezki lub granie z znajomymi. Lubię czasami przeczytać mangę (zazwyczaj mój znajomy mi poleca co jest ciekawe uwagi co nie) lub obejrzeć jakieś ciekawe anime głównie jakieś bijatyki itp.
Mam nadzieję że pozytywnie rozpatrzycie moje podanie na administratora waszego serwera teamspeak.
Ostatnio edytowany przez matti0123 (2016-07-22 16:30:53)
> Nick na teamspeak3 :Sq0liX
> Wiek : 14
> Od kiedy jesteś na naszym TeamSpeak3 ( chodzi o datę pierwszego logowania może być data zbliżeniowa ) : 30 lipiec
> W kilku zdaniach dlaczego akurat ciebie mamy wybrać ? : Ponieważ jestem osobą pomocną, cierpliwą i mam szacunek dla każdej osoby nie zwracam uwagi na wiek ponieważ są to tylko liczby ts'a ogarniam bardzo dobrze więc osoba która by oczekiwała pomocy i miałbym możliwość w permisjach to raczej by się na mnie nie zawiodła, Mimo mojego młodego wieku jest bardzo ogarnięty również z ortografią. Słucham się rang wyższych oraz uczę się na błędach.
> W jakich godzinach jestes na teamspeak3 ? : W wakacje można powiedzieć że "cały dzień" lecz wiadomo z przerwami, w czasie szkolnym 16 - 23 lecz z przerwami
> Mutacja [TAK]/[NIE] : Częściowo
> W kilku zdaniach coś o sobie : Jestem Damian pochodzę z miasta Katowice, interesuję się koszykówką jak i Ciężarówkami w sensie Praca Kierowcy Tira. C+E. W wolnych chwilach lubię pograć na tej dzisiejszej elektronice tzn na Komputerze Jestem osobą miłą jak już wspomniałem wyżej i dogadam się z każdą osobą.
Od siebie dodam iż powodzenia dla wszystkich w rekrutacji
> Imię : Piotr
> Nick na teamspeak3 : Hentai
> Od kiedy jesteś na naszym TeamSpeak3 ( chodzi o datę pierwszego logowania może być data zbliżeniowa ) : od roku (mniej więcej)
> W kilku zdaniach dlaczego akurat ciebie mamy wybrać ? : lubię pomagać lodżią, nie lubię być po żadnej stronie wole być po swojej , na ts siedze prawie cały czas jak jestem na kompie, ciężko mnie wkurzyć
> W jakich godzinach jesteś na teamspeak3 ? : aktualnie w wakacje od 6-7 do nawet 2 w nocy
> Mutacja [TAK]/[NIE] : tak
> W kilku zdaniach coś o sobie : nazywam się Piotrek, jestem ze śląska, lubię grać w gry jestem typowym nerdem zajmuje się grafikami i aktualnie uczę się programowania ale nie idzie mi to na razie ale nie poddaje się i jestem osobą którą ciężko wkurzyć ale nienawidzi jak ktoś płacze w grach, nie tylko tego nie umiem z cierpieć
Wiadomość dodana po 16 h 17 min 15 s:
> Imię : Piotr
> Nick na teamspeak3 : Hentai
> Od kiedy jesteś na naszym TeamSpeak3 ( chodzi o datę pierwszego logowania może być data zbliżeniowa ) : od roku (mniej więcej)
> W kilku zdaniach dlaczego akurat ciebie mamy wybrać ? : lubię pomagać ludziom, nie lubię być po żadnej stronie wole być po swojej , na ts siedze prawie cały czas jak jestem na kompie, ciężko mnie wkurzyć
> W jakich godzinach jesteś na teamspeak3 ? : aktualnie w wakacje od 6-7 do nawet 2 w nocy
> Mutacja [TAK]/[NIE] : tak
> W kilku zdaniach coś o sobie : nazywam się Piotrek, jestem ze śląska, lubię grać w gry jestem typowym nerdem zajmuje się grafikami i aktualnie uczę się programowania ale nie idzie mi to na razie ale nie poddaje się i jestem osobą którą ciężko wkurzyć ale nienawidzi jak ktoś płacze w grach, nie tylko tego nie umiem z cierpieć
> Imię : Marcel
> Nick na teamspeak3 : Lord Vibes
> Wiek : 17 ( 18 rocznikowo)
> Od kiedy jesteś na naszym TeamSpeak3 ( chodzi o datę pierwszego logowania może być data zbliżeniowa ) : Początek Marca 2016 może wcześniej 02.03.2016
> Skala obsługi teamspeak3 od 1 do 10 : 7/8
> W kilku zdaniach dlaczego akurat ciebie mamy wybrać ? : Miałem Root'a na innym ts'ie (Może to potwierdzić parę osób) . Jestem miły i pomocny nie szukam spin . Znam już większą część administracji i osób na ts
> W jakich godzinach jesteś na teamspeak3 ? : Różnie jeżeli pracuje to raczej wieczór 21-6 a jak nie to 16-3 (czasami od rana do wieczora)
> Mutacja [TAK]/[NIE] : TAK
> W kilku zdaniach coś o sobie : Jestem Marcel miły kreatywny sympatyczny chłopak . Gram w lol'a , CS GO ewentualnie w Minecraft (dla beki) . Od Marca 2016 moją jedyną rozrywką jest ts Oxylon.pl i parę gier gdyż zakończyła się moja kariera sportowa ^^ . Prowadzę też mały kanał na YouTube !
> Imię : Bartek
> Nick na teamspeak3 : BlobsoN
> Wiek : 17
> Od kiedy jesteś na naszym TeamSpeak3 ( chodzi o datę pierwszego logowania może być data zbliżeniowa ) : Jestem od prawie początku serwera.
> Skala obsługi teamspeak3 od 1 do 10 : 7/10
> W kilku zdaniach dlaczego akurat ciebie mamy wybrać ? : Jestem dość zaawansowanym użytkownikiem TS3 , znam już podstawy , ale także ogarniam kilka trudniejszych rzeczy. Jestem spokojną i opanowaną osobą , która wie co to dyscyplina i zaangażowanie w wykonywaniu swojej pracy. Siedzę na 2 serwerach TeamSpeak , lecz ten uważam za jeden z najlepszych serwerów jakie znam. Znam już większość administracji dość spory czas.Byłem już na tym serwerze NewAdmin'em i sprawdzałem się dość pozytywnie ,lecz był ktoś ,kto robił to lepiej ode mnie . Nie wywyższam znajomych , a zycie realne od internetowego jest zupełnie inne , w internecie jestem dość otwartą osobą , a w życiu realnym przeciwnie , więc można myśleć , że nie ważne czy znajomy , czy nie , będę ich traktował tak samo przez internet.
> W jakich godzinach jesteś na teamspeak3 ? : Jestem praktycznie codziennie między godziną 15 a 3.
> Mutacja [TAK]/[NIE] : Tak
> W kilku zdaniach coś o sobie : Mam na imię Bartek , mieszkam w niewielkiej miejscowości o nazwie Grudziądz , od września będę chodził do Technikum Informatycznego , w którym będę rozwijał swoje zainteresowania. Moim "hobby" jest informatyka oraz siatkówka. Uwielbiam spędzać czas ze znajomymi , jestem dość aktywna fizycznie osobą. W wakacje pracuję , więc wiadomo ,że będę dość pracowity. Mam nadzieje ,że administracja rozpatrzy moje podanie pozytywnie. Pozdrawiam BlobsoN
Ostatnio edytowany przez BlobsoN (2016-08-03 02:16:26)
Imię :Adam
Nick na teamspeak3 :Wolowisz
Od kiedy jesteś na naszym TeamSpeak3 ( chodzi o datę pierwszego logowania może być data zbliżeniowa ) :Jakos 08-24-2016
Skala obsługi teamspeak3 od 1 do 10 :7/8 Jesli czegos nie będę umiał zrobić to mogę się poduczyć
W kilku zdaniach dlaczego akurat ciebie mamy wybrać ? : Jestem kulturalną osobą i nie używam wulgaryzmów [ to jest zrozumiałe ]. Szybko odnajduje się w nowym otoczeniu, jestem pracowity i aktywny i dobrze pracuje mi się w grupie. Miałem także swój serwer ale i też na innych byłem jako Administrator Oraz mam opanowana ortografię
W jakich godzinach jestes na teamspeak3 ? : W dni wolne mogę spędzać czas około 4/5/6 godzin lecz w dni [ szkolne ] to jakos 2/3/4 godziny
Mutacja [TAK]/[NIE] :Tak, lecz po mnie tego nie słychać
W kilku zdaniach coś o sobie :Nazywam się Adam mam 15 lat, chodzę do trzeciej Gimnazjum, jestem wrażliwą osobą lecz stanowczą. Mam też inne programy do porozumiewania się jak skype, lubię też pogrywać w inne gry jak World Of Tanks, War Thunder czy CS:GO Także znam różnorodne komendy oraz ich pluginy
Mam nadzieje, że administracja rozpatrzy moje podanie pozytywnie. Pozdrawiam Wolowisz
> Imię : Filip
> Nick na teamspeak3 : FISIU
> Wiek :14
> Od kiedy jesteś na naszym TeamSpeak3 ( chodzi o datę pierwszego logowania może być data zbliżeniowa ) :1.10.2016
> Skala obsługi teamspeak3 od 1 do 10 : 10
> W kilku zdaniach dlaczego akurat ciebie mamy wybrać ? :Uważam że jestem w tym całkiem dobry ponieważ byłem adminem na kilku serwerach
> W jakich godzinach jestes na teamspeak3 ? :około 15-18
> Mutacja [TAK]/[NIE] :TAK
> W kilku zdaniach coś o sobie :Jestem Filip, moje hobby to team speak serwery pomaganie. Zawsze chciałem pełnić funkcje jakiegoś administratora
Strony: 1